Započeo je jubilarni 15. Weekend Media Festival

22. rujna 2022.

Foto: Weekend Media Festival

Pod sloganom #SAMODOĐI započeo je 15. Weekend Media Festival, jedinstveni događaj godine, koji na dobro poznatim prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju okuplja brojne strane i domaće stručnjake iz širokog spektra industrija.

"Iza organizacije ovih 15 godina nalazi se ogromna doza truda, rada i upornosti. Naša stručna znanja implementirali smo u svako izdanje Weekenda, koji se s vremenom profilirao u najveću regionalnu konferenciju. Na putu od jednostavne vizije okupljanja vodećih marketinških entuzijasta do uspješne transformacije u event-lidera najviše nas je motiviralo neizmjerno zadovoljstvo posjetitelja čiji se broj svake godine povećavao", ističe Tomo Ricov, direktor Festivala i programa.

Weekend Media Festival Foto: Weekend Media Festival

Posjetitelji jubilarnog izdanja Festivala moći će uživati u gotovo 40 panela, predavanja i diskusija, a dobroj posjećenosti zasigurno će pridonijeti i sjajan zabavni program. Novost je i to da će se u okviru Weekenda održati još dva posebna događanja, a to su dodjela nagrada pobjednicima domaćeg FoodTech start-up natjecanja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta, koje je započelo na Weekend Food Festivalu te prestižni Golden Drum festival, koji svake godine slavi najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne strategije te tako ostavili svoj trag u kreativnoj industriji.

"Weekend je postao institucija, ali i mjesto inspiracije, edukacije, druženja i sklapanja poslova, posljednjega ljetnog vikenda u jednom od naših najljepših gradova na Jadranu. Zato ne čudi izniman odaziv gostiju iz Hrvatske i cijele regije. Posebno smo ponosni što smo ove godine ugostili i prestižni Golden Drum, jedan od najznačajnijih europskih kreativnih festivala koji je ujedno nagrada za najbolja kreativna ostvarenja, koji je Portorož zamijenio Rovinjom. Taj co-branding dat će nam dodatnu svježinu i inspiraciju", tvrdi Božo Skoko, član programskog tima iz Millenium promocije, agencije partnera Festivala.

 

 

 

 

P.hr