Zagrebačka pivovara pokreće pripravnički program za mlade

6. travnja 2021.

Jadranka Sakoman / Foto: Zagrebačka pivovara

Zagrebačka pivovara pokreće Supply Chain Trainee Program, kojim kompanija pripravnicima nudi priliku za učenje, nadogradnju teorijskog i stjecanje praktičnog iskustva tijekom 12 mjeseci rotacije po odjelima unutar Proizvodnih i logističkih operacija Pivovare.

Riječ je o pripravničkom programu namijenjenom studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije maksimalno dvije godine i žele svoj karijerni put graditi u sektoru Proizvodnih i logističkih operacija. Nakon uspješnoga jednogodišnjeg programa pripravnicima se nudi prilika za daljnji razvoj preuzimanjem odgovornosti za poziciju unutar kompanije.

"Mnogi kolege, koji su i danas zaposleni u kompaniji i zaista rade 'zakon posao', krenuli su upravo putem trainee programa. Uz pomoć stečenog znanja, iskustva, svoje proaktivnosti i posvećenosti osobnom razvoju danas rade na raznim specijalističkim/menadžerskim pozicijama. Jako nam je važno kreirati ozračje u kojem se cijeni i potiče osobni rast i razvoj, a ovaj program samo je još jedan dodatni korak u tom pravcu. Veselimo se novim kolegama", izjavila je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Kako se pojašnjava u priopćenju, polaznik trainee programa imat će priliku sudjelovati u radnim zadacima unutar odjela Proizvodnih i logističkih operacija, surađivati s različitim odjelima unutar pivovare na njihovim planovima i projektima, učiti od mentora i stručnjaka u svojim područjima, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te, ako to bude moguće, posjetiti različite lokacije unutar grupacije Molson Coors diljem Europe.

Zagrebačka pivovara prošle je godine dobila nekoliko priznanja koja potvrđuju da su jedan od najpoželjnijih hrvatskih poslodavaca. Potvrdili su status Poslodavca Partnera priznanjem koje konzultantska kuća Selectio dodjeljuje kompanijama koje pokazuju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Tvrtka je nositelj tog certifikata od 2012. godine.

Iz kompanije pozivaju sve koji žele vidjeti kako je raditi u Zagrebačkoj pivovari da posjete web-stranicu jobs.molsoncoors.com i prijave se na njihov program Supply Chain Trainee. Prijave traju do 18. travnja 2021. godine.

P.hr/I.B.