Zagrebačka agencija ponudila jedinstvenu uslugu

10. studenoga 2020.

Foto: Agencija Maoio

Zagrebačka digitalna agencija Maoio osmislila je jedinstveno rješenje za internetsku trgovinu - Webshop leasing. Riječ je o usluzi koja je jedinstvena ne samo na hrvatskom, već i na svjetskom tržištu, a nakon početnog ulaganja omogućava otplatu webshopa u ratama. Potrebu za ovakvim pristupom agencija je primijetila nakon sve većeg broja upita inozemnih klijenata kojima je prioritet kvalitetna, visokofunkcionalna i pouzdana usluga lišena značajne početne investicije.

"U posljednjih desetak godina trendovi pokazuju neprestani rast online trgovine, a 2020. godina pokazala je kako je e-commerce ne samo pogodnost, već apsolutna nužnost u modernom poslovanju. Procjenjuje se kako se čak 15 posto ukupne svjetske trgovine odvija putem online trgovina - ako vam ovaj postotak i ne zvuči tako visok, imajte na umu da je riječ o više od 3,5 trilijuna dolara godišnje", izjavio je Filip Zolota, vlasnik agencije.

Izrada webshopa ozbiljna je investicija, posebno za poduzetnike koji tek pronalaze svoje mjesto na tržištu ili do sada nisu imali doticaja s online trgovinom. Zato je sve veći broj tvrtki na domaćem, ali i inozemnom tržištu u potrazi za rješenjima koja će im omogućiti brži, jednostavniji i financijski podnošljiviji put do uspješne internetske prodaje.

Filip Zolota

 Filip Zolota / Foto: Agencija Maoio

Usluga koju nudi Maoio može se usporediti s financijskim leasingom automobila ili strojeva jer klijent nakon isplate posljednje rate stječe vlasništvo nad internetskom trgovinom. Ovim je potezom zagrebačka digitalna agencija u potpunosti promijenila paradigmu financiranja softverskih rješenja.

Neke su od pogodnosti, kako tvrdi Zolota, prioritetna podrška i kontinuirano održavanje internetske trgovine za cijelo vrijeme trajanja otplate. Također, ističe kako je otplatni plan fleksibilan te se može ugovoriti na 12, 24 ili 36 jednakih mjesečnih rata, a funkcionalne nadogradnje moguće je obaviti u bilo kojem trenutku.

Funkcionalnosti koje jamče brzi povrat investicije

Vrhunsko korisničko iskustvo dolazi sazrijevanjem webshopa u funkcionalnim nadogradnjama za koje su potrebni vrijeme i novac. Usluga Webshop leasing objedinjuje napredne tehničke funkcionalnosti i integraciju ERP sustava, primjenu najboljih e-commerce praksi i know-how stečen u radu s više od 40 poslovnih branši na tržištima Hrvatske, Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Kanade, SAD-a i Australije.

Ova usluga idealna je za brendove i poduzeća koji žele visokofunkcionalno, profesionalno i automatizirano webshop rješenje kakvo bi inače mogli očekivati tek nakon tri do pet godina uspješnoga životnog vijeka internetske trgovine. Na taj način ovom uslugom zagrebačka full service digitalna agencija omogućava brzi povrat investicije i jamči prepoznatljivost brendova na tržištu.

P.hr/I.B.