Vukovarski Kod Savjetovanje najbolji među malima

21. studenoga 2018.

Zlatna kuna u kategoriji malih tvrtki svoje je hvalevrijedno mjesto ove godine pronašla u tvrtki KOD Savjetovanje d.o.o.

Zlatna kuna u kategoriji malih tvrtki svoje je hvalevrijedno mjesto ove godine pronašla u tvrtki KOD Savjetovanje d.o.o., a preuzeo ju je član uprave Saša Salomon.  Od 2013. tvrtka pruža usluge razvoja softvera, testiranja, implementacije i optimizacije poslovnih procesa, zatim potpore i razvoja mobilnih aplikacija te druge IT-usluge. Za sebe vole reći da nisu samo tvrtka, već pravi tim te da je njihova misao vodilja Let the Computer Do the Job, odnosno Neka računalo obavlja posao. Drugim riječima, brinu se da rad za klijenta obavljaju na najbolji i najprofesionalniji računalni način, nudeći punu uslugu i razvijajući ideju klijenta tijekom čitavog procesa.

Razvoj i održavanje tima jedan im je od osnovnih ciljeva, a posebnu pozornost usmjeravaju na stalno obrazovanje kako bi pratili trendove i prilagođavali se zahtjevima brzorastućega tržišta. Tim trenutno ima više od 35 stručnih članova.

Ostali nominirani u ovoj kategoriji bili su: Drvona d.o.o., Dotatus d.o.o., Axilis d.o.o. i Etranet grupa d.o.o.