Varteks Modabus dolazi na zagrebačku Špicu

14. lipnja 2019.

Foto: Varteks

Varteks Modabus, koji je od veljače obišao već gotovo cijelu Hrvatsku, u subotu 15. lipnja dolazi na zagrebačku Špicu. U putujućem autobusu moguće je razgledati, isprobati, ali i naručiti odabrane komade odjeće iz novih Varteks kolekcija po promotivnim cijenama.

Zagrebačka Špica je već desetljećima omiljeno sastajalište na kojem je važno pojaviti se i pokazati se u svom najboljem izdanju. Varteks, kao vodeća hrvatska tvrtka za proizvodnju odjeće sa stoljetnom tradicijom koja prolazi kroz intenzivan proces revitalizacije, ove subote dolazi na Špicu pokazati u Modabusu dio svoje nove kolekcije i pridružiti se ovom dobrom starom zagrebačkom običaju.

Modabus će se ove subote na Špici pojaviti među prvima i biti će parkiran na Cvjetnom trgu. U Modabusu je moguće razgledati, isprobati, ali i naručiti odabrane komade odjeće iz novih Varteks kolekcija po promotivnim cijenama.

"Vraćamo se u mjesta u kojima su nekad bili Varteks dućani, no idemo i tamo gdje još nikada nismo bili prisutni, na otoke ili druge krajeve koji nemaju dućane s vrhunskom odjećom.

Donosimo ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj", poručuju iz Varteksa i pozivaju građane da im se pridruže na zagrebačkoj Špici.

U Modabusu će u 11 sati biti i predsjednik Uprave Varteks Nenad Bakić.

 

P.hr/I.B.

Tags