Valamar opet osvojio World Luxury Hotel Awards

15. listopada 2019.

Foto: Valamar Riviera

Svjetska organizacija World Luxury Hotel Awards u Finskoj je dodijelila nagrade najluksuznijim hotelima, a među najboljima na svijetu su čak tri objekta Valamar Riviere. Četvrtu godinu za redom laureati su Valamar Collection Isabella Island Resort i Valamar Collection Imperial HotelValamar Collection Imperial Hotel, dok je Valamar Collection Imperial Hotel prvi put ušao u društvo najluksuznijih.

"Ova je nagrada potvrda da kvalitetu, koju postižemo kontinuiranim ulaganjima u naše destinacije i objekte, osim gostiju prepoznaje i struka. Iznimno sam ponosan što smo se i ove godine našli u odabranom društvu najboljih i nadam se da ćemo i u budućnosti uspješno nastaviti ispunjavati visoke zahtjeve koje tržište svakodnevno stavlja pred nas", istaknuo je direktor Valamar Collection Isabella Island Resorta Denis Prevolšek.

Collection Dubrovnik President HotelFoto: Valamar Collection Imperial Hotel/ Valamar Riviera

Hotel Valamar Collection Dubrovnik President 5* nagrađen je kao najbolji europski luksuzni resort na plaži, Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* ponio je nagradu kao najbolji europski luksuzni otočni resort, dok je Valamar Collection Imperial Hotel 4* proglašen najluksuznijim među povijesnim hotelima u Europi.

"Zaista sam ponosan što se i Valamar Collection Imperial Hotel našao u društvu najluksuznijih hotela za što su posebno zaslužni svi zaposlenici koji neumorno i predano pristupaju svojoj glavnoj misiji: pružanju nezaboravnih trenutaka našim gostima. Ova nagrada najviše pripada njima i na tome im od srca čestitam", naglasio je Damjan Dumić, direktor Valamar Collection Imperial Hotela.

Prestižnu međunarodnu nagradu World Luxury Hotel Awards hoteli diljem svijeta smatraju vrhunskim postignućem. Ona je priznanje struke hotelima da su kao luksuzni objekti uspjeli postaviti visoke standarde u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oscar koji se pobjednicima uručuje na gala ceremoniji krajem godine. Ove je godine ceremonija održana u Finskoj.

Valamar Collection Imperial Hotel

Foto: Valamar Collection Imperial Hotel
P.hr/J.V.