Upoznajte tvrtku koja nudi proizvod za trenutno osvježenje i svakodnevnu hidraciju

30. prosinca 2021.

Foto:Naturalis

Tvrtka Naturalis koja puni prirodnu izvorsku vodu Cetinu, ima sjedište u Civljanima u Šibensko-kninskoj županiji. Tijekom cijele godine tvrtka zapošljava pedesetak zaposlenika. Šibensko-kninska županija u 2020. brojila je porast nezaposlenih, ali se ipak u 2021. bilježi porast zaposlenosti od otprilike 10 posto zahvaljujući upravo hrvatskim kompanijama poput ove. Naturalis na prvo mjesto stavlja dobrobit zajednice, odnosno područja na kojem se nalazi te nastavlja zapošljavati osobe iz okolnih mjesta poput Vrlike, Kijeva, Knina i šire.

Godišnja je proizvodnja prirodne izvorske vode Cetina 35 milijuna litara, a najviše se prodaje u Hrvatskoj, uz izvoz u Bosnu i Hercegovinu koja je u geografskoj blizini Civljana – dijeli ih samo Dinara, najviša planina u Hrvatskoj. Povodom proglašenja Dinare parkom prirode prirodna izvorska voda Cetina okitila se i novim ruhom, koje proširuje dobro poznati asortiman. Nova Cetina 1l Premium jedinstvena je po svojoj novoj ambalaži čistih linija i s jasnom porukom – Voda iz Parka prirode Dinara.

Cetina

Foto: Naturalis

Prirodna izvorska voda Cetina ponosno nosi znak Hrvatska kvaliteta što je iznimno važno za Naturalis, ali i za svakog potrošača koji želi pouzdan proizvod. Kao idealno piće u svim vremenskim uvjetima, blago gazirana i negazirana prirodna izvorska voda Cetina pune se u više pakiranja.

Znakovi kvalitete

Foto:HGK

Za hidraciju u svakom trenutku tu je pakiranje od 0,5 litara. Za putnike, sportaše ili rekreativce idealna je Cetina u boci od 0,75 litara, za osvježenje za stolom na raspolaganju je boca od 1,5 litara, a tu su i obiteljsko pakiranje od sedam litara te voda za aparate koja dolazi u pakiranju od 15 litara.

Hidracija prirodnom izvorskom vodom pridonosi zdravom i aktivnom životu zajednice, a to je glavna motivacija brenda Cetina i rada kompanije Naturalis. Pritom cijene i uvažavaju iskustvo radnika koji čine brend Cetina, kao i doprinos same zajednice poslovanju. Kako bi zajedno ostvarili nove prilike koje čekaju, u planu im je širenje na nova tržišta.

Cetina

Foto: Naturalis

 

P.hr