Terme Tuhelj otvorile luksuzni Glamping Village

25. lipnja 2020.

Foto:Terme Tuhelj

U sklopu kompleksa Terme Tuhelj otvoren je novi glamping, investicija vrijedna tri milijuna eura. Suvremeni glamping resort, koji ima 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu, nadogradnja je na postojeći kamp Vita, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, otvoren prošlog ljeta.

"Imamo jasne ciljeve, viziju i strategiju, što potvrđuje i novi glamping resort, koji će uskoro, uvjeren sam, biti pun gostiju. Znamo da smo na dobrom putu. Prošle godine ostvarili smo deset milijuna eura prihoda i 136 tisuća noćenja, gotovo trećinu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kontinuiranim ulaganjem iz godine u godinu podižemo ljestvicu kvalitete i odgovaramo na zahtjeve turističkog tržišta, pozitivno gledamo na budućnost i u ovim nesigurnim vremenima koja su nas usporila, ali nas nisu zaustavila u realizaciji naših planova", istaknuo je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznoga Glamping Villagea u sklopu Terma.

Investicija vrijedna tri milijuna eura ostvarena je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s gotovo 40-godišnjom tradicijom u stvaranju kamp odredišta najviše kvalitete.

"Ovo je odličan projekt koji će se kopirati. Ulaganje u ovakav kamp pravi je i jedini održivi put. Riječ je o finom, ali nipošto razmetljivom luksuzu za ljude koji rade, zarađuju i koji se žele odmoriti. U Terme Tuhelj došao je odličan investitor sa znanjem i korak po korak nastao je miniklaster toplica i kompleksa koji su najbolji u ovom dijelu Europe", rekao je Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske.

Zdravko Počivalšek, slovenski ministar za ekonomski razvoj i tehnologiju, rekao je kako se samo odgovornim odnosom prema zdravlju u ovim teškim vremenima otvaraju vrata gospodarstvu, a ovaj luksuzni resort u prirodi dobar je primjer kojim putem treba ići. "Glamping nudi novi sadržaj s pet zvjezdica, jedini takav u kontinentalnoj Hrvatskoj, u Zagorju, u kojem baš na takvim projektima gradimo kontinentalni turizam", rekao je Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije.

Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj, od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima, na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

 

P.hr/J.V.