Kaufland novčanom nagradom iznenadio svoje zaposlenike

17. studenoga 2020.

Radnici Kauflanda/Foto: Kaufland

Kaufland je zbog situacije s koronavirusom otkazao druženja zaposlenika i novac preusmjerio na račune svojih zaposlenika- riječ je o više od 650.000 kuna.

"Iako nam okolnosti ne dopuštaju da se kao inače okupimo i zabavimo te podijelimo veselje zbog zajedničkih uspjeha, ovom nagradom želimo dodatno zahvaliti zaposlenicima te im pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo u fokusu, posebno u ovim izazovnim vremenima", rekla je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudskih resursa Kauflanda.

U godini na izmaku koju su obilježile izvanredne okolnosti života i rada, Kaufland se pobrinuo da svojim zaposlenicima posebno zahvali na iznimnom trudu i angažmanu kojim su doprinijeli uspješnom poslovanju tvrtke. Zaposlenicima poslovnica i logističko-distributivnog centra u tri navrata isplaćene su nagrade za angažman u izvanrednim okolnostima pandemije koronavirusa.

Osim toga, u prosincu Kaufland zaposlenicima već tradicionalno čestita blagdane pa tako sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima i ove godine očekuje božićnica u iznosu od 1.800 kuna, božićni poklon paketi, poklon paketići za djecu zaposlenika povodom blagdana Svetog Nikole te dar za dijete u iznosu od 200 kuna za svako dijete zaposlenika prijavljeno na poreznoj kartici roditelja.

P.hr/I.G