Tommy pozvao domaće proizvođače na suradnju

31. ožujka 2020.

Foto: Tommy/Arhiva

Trgovački lanac Tommy pozvao je na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode njihooj prodajnoj mreži.

"Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju, te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, želimo na ovaj način pomoći domaćim proizvođačima. Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima, već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi, te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini", istaknuli su iz Tommya, te su naglasili da su spremni svoje prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju kako bi dodatno omogućili plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima.

Iz Tommya su pozivali proizvođače koji bi željeli započeti suradnju da ih izravno kontaktiraju u vezi otkupa i daljnjeg plasmana proizvoda.

 

P.hr/J.V.