The Geek Gathering ponovno okuplja IT stručnjake u Osijeku

7. rujna 2022.

Foto:Shutterstock

Iako je prošlo skoro 10 godina od posljednje konferencije, The Geek Gathering ove godine vraća  se u Osijek. Početkom listopada, točnije od 6. do 7. listopadagrad na Dravi okupit će velika svjetska imena i profesionalnce iz IT industrije te još jednom potvrditi status softverskog grada.

"Volimo reći kako The Geek Gathering nije konferencija već okupljanje profesionalaca i stručnjaka iz IT sektora koji će kroz druženje i zabavu razmijeniti mišljenja, vještine i iskustvo, te se na kraju međusobno povezati. Posebno smo fokusirani na kvalitetu i stručnost predavača te na ugodnu i opuštenu atmosferu koji osiguravamo kroz koncept kakav dosad nije viđen u Osijeku", ističe Feđa Ivanšić, generalni direktor konferencije.

Glavnu riječ na konferenciji voditi će tech stručnjaci, kreatori ideja i inovatori koji će staviti naglasak na ekspertizu. Oslobođen od nepotrebnog, ovaj skup će omogućiti da sagledate perspektive stručnjaka, razgovarate o strategijama i uhvatite se u koštac s različitim pristupima rješavanju problema.

Neki od predavača su Mislav Malenica (CEO, Mindsmiths), Srđan Kovačević (CEO, Orqa), Bojan Alikavazović (SOC Tier 3 analyst, Diverto), Shuaiqi Sun (UX/UI team lead, Design system architect, Ivan Levak (Freelance designer), Wekoslav Stefanovski (Head of development, Sourcico), Tonimir Kišasondi (Information security consultant, Apatura), Igor Vuk (Senior manager, Co-funder, Apatura), Marko Jovanovac (Founder, Symbol), Ivan Rajković (Founder and CEO, SpectreXR), Josip Stuhli ( CTO, SofaScore), Radovan Baćović (Data engineer, GitLab) te mnogi drugi.

P.hr