Svjetski stručnjaci zdravstvenog turizma na 7. CIHT-u

26. listopada 2019.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ove godine održat će se sedmi put zaredom, po prvi put u Hotelu Katarina u Selcu, 7. i 8. studenog 2019. Vrhunski svjetski stručnjaci iz područja medicine, turizma, marketinga i obrazovanja raspravljat će o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

CIHT, koji se kroz godine nametnuo kao jedna od najvećih i najpriznatijih konferencija iz zdravstvenog turizma u regiji, ove godine nastavlja tradiciju dovođenja eminentnih svjetskih i domaćih govornika. Konferenciji će prisustvovati, između ostalog, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba te vrhunski svjetski stručnjak za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja Doug Lansky.

Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam - sve su to teme koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom. CIHT od samih početaka radi na edukaciji i interakciji svojih sudionika kroz različite inovativne forme u svrhu razmjene znanja, iskustva i zajedničkog učenja.

CIHT već sedam godina radi na međunarodnoj promociji Crikvenice i Hrvatske i postavlja ih visoko na ljestvicu destinacija zdravstvenog turizma u svijetu. Domaćin ovogodišnjeg CIHT-a je Selce i njegov nedavno obnovljeni Hotel Katarina, čime CIHT upoznaje sudionike sa zdravstveno-turističkim potencijalima ostalih turističkih središta Rivijere Crikvenica.

Konferencija produkt je rada i suradnje četiri ključne organizacije za zdravstveni turizam Kvarnera: Turističke zajednice Grada Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica, Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i Poliklinike Terme Selce u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Sveučilištem u Rijeci.

Prijave za konferenciju otvorene su do 7. studenog, a više o konferenciji potražite na Službenim stranicama konferencije.

P.hr