Studenac preuzeo biogradski lanac Bure Trgovina

1. lipnja 2021.

Michal Senczuk / Foto: Studenac

Studenac je sklopio ugovor o kupoprodaji 100 posto udjela u društvu Bure Trgovina, biogradskom trgovačkom lancu koji posluje u 29 maloprodajnih objekata na području Zadarske županije te zapošljava 120 zaposlenika.

"U razdoblju pandemije, koje se odrazilo na cjelokupno tržište, izrazito mi je zadovoljstvo što Studenac, unatoč izazovima s kojima smo svi suočeni, ostvaruje svoje poslovne ciljeve i nastavlja širiti i razvijati svoje poslovanje. Pridruživanjem trgovačkog lanca Bure Trgovina mreži Studenca, kao i u našim prethodnim akvizicijama, cilj nam je sačuvati vrijednost koju ta kompanija predstavlja za svoje kupce, ali i unijeti posebne pogodnosti koje svojim kupcima donosi Studenac te postupno obogaćivati cjelokupnu ponudu", izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Istodobno, naglašava Senczuk, žele novim, ali i postojećim zaposlenicima, pružiti priliku za učenje i poslovni razvoj utemeljen na sinergiji i zajedničkom radu. Kompanijske vrijednosti Studenca temelj su rasta Studenca i postupno će se ugrađivati u proširenu mrežu prodavaonica.

Studenac Foto: Studenac

U razdoblju koje slijedi preuzete prodavaonice bit će integrirane, što podrazumijeva njihovo preuređenje, obogaćenje asortimana i uvođenje mnogobrojnih drugih pogodnosti za kupce.

"Bure Trgovina na području Zadarske županije prepoznatljiv je trgovački lanac koji su, zbog njegove kvalitete, dostupnosti, profesionalnosti i asortimana, prepoznali lokalni i turistički potrošači, a vjerujem kako će nova poslovna sinergija i budućnost sa Studencem donijeti unaprjeđenje cjelokupnog poslovanja na zadovoljstvo svih kupaca, ali i zaposlenika", izjavio je Darko Eškinja, direktor društva Bure Trgovina.

Upravo zahvaljujući predanosti i kvaliteti u odnosima s kupcima, bogatom asortimanu i ponudi usluga, Studenac je i dobitnik dvaju međunarodnih priznanja – zlatne medalje Customer’s Friend i certifikata Posvećeni izvrsnosti, a cilj je kompanije na istim temeljima nastaviti svoj poslovni rast.

P.hr/I.G.