Westgate 10. rođendan dočekao uz više trgovina i zabavnog sadržaja

8. studenoga 2019.

Foto: Westgate

Uoči okruglog 10. rođendana trgovački centar Westgate Shopping City predstavio je novitete u centru i rođendanski program. Otvorenjem novih trgovina popunjenost iznajmljenog prostora popela se na 80 posto.

Otto Barić, direktor Westgatea, zahvalio se posjetiteljima na povjerenju svih ovih godina te je podsjetio da je u posljednjih godinu dana, otkad je novi vlasnik Westgatea imenovao novu upravu, centar dobio novo ruho te su otvorene brojne trgovine, novi ugostiteljski objekti i zabavni sadržaji. "Prošlo je deset godina otkada smo otvorili centar i sve te godine uspjeli smo preživjeti, a posljednjih godinu dana i drastično poboljšati situaciju", rekao je Otto Barić. "Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na više od 80 posto iznajmljenih prostora te dosta novih korisnika u posljednjih godinu dana, tako da se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti, a to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj", zaključuje Barić.

Centrom posljednjih godinu i pol upravlja F.O./Grupa, domaća tvrtka kojoj je na čelu Denis Čupić. "U godinu i pol dana, koliko vodimo centar, iznajmili smo 27.000 kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma - naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna dvorana, bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih 7.000 četvornih metara novih zakupaca", rekao je Čupić.

Otvorene su ili obnovljene čak 22 nove trgovine i drugi noviteti po centru, među kojima je i Family Park, najveća dječja igraonica u Hrvatskoj s ponudom na čak 4.000 četvornih metara, a koja je doživjela veliko preuređenje ovog ljeta. Došli su i novi brendovi iz područja uređenja doma, a među njima su Möbel Land, Prima, Aledo i Namještaj Intermod.

Rođendanska proslava u Westgateu traje čak deset dana. Sljedećeg se tjedna u Westgateu održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke - Dani beba, djece i trudnica, koji traju od 15. do 17. studenoga.

P.hr/K.S.