Spin Valisu atraktivni poslovi opremanja interijera

20. kolovoza 2019.

Foto: Spin Valis

Požeški drvoprerađivač Spin Valis, uz opsežnu industrijsku proizvodnju masivnog namještaja namijenjenog zapadnom tržištu, snažno razvija i odjel opremanja.

Tvrtka je završila opremanje crkve u Velikoj Gorici, a vrlo atraktivan posao odnosi se i na opremanje najvećeg jedrenjaka koji je izgrađen u brodogradilištu Brodosplitu. Zasigurno najprestižniju referenciju Spin Valis pribavio je opremanjem 24 apartmana u hrvatskom zavodu Svetog Jeronima u Rimu, prenosi specijalizirani magazin Drvo i namještaj.

"Ovaj posao u Vatikanu bio je vrlo zahtjevan test za našu logistiku i operativu jer se radi o vrlo složenoj opremi koju je trebalo ugraditi u vatikansku arhitekturu i povijesno rimsko okruženje, kaže Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave.

"Zadovoljni smo jer smo pribavili važnu referenciju, ali smo također ponosni jer smo napravili dodatnu promociju slavonskog hrasta i kvalitete hrvatske obrade drva. Jačamo i naše R&D kapacitete jer ćemo kroz Centar kompetencija biti u stanju razviti i proizvesti najsloženije proizvode od drva", kaže Jelčić.

 

P.hr/K. Sočković