Span proglašen Microsoftovim partnerom godine u Hrvatskoj

14. srpnja 2020.

Foto: Span

Tvrtka Span, jedna od najuspješnijih hrvatskih IT tvrtki, je proglašena Microsoftovim partnerom godine za 2020. u Hrvatskoj. Zagrebačka tvrtka dobila je ovo prestižno priznanje po treći put u posljednjih sedam godina.

Zahvaljujući izvrsnosti u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama, Span se našao u konkurenciji s najboljim Microsoftovim partnerima na globalnoj razini, njih više od 3.300 iz više od 100 država svijeta.

"Sretni smo što je Microsoft prepoznao trud koji smo uložili u učinkovito rješavanje poslovnih izazova s kojima se naši korisnici svakodnevno susreću. Kao najdugovječniji Microsoft partner u Hrvatskoj, Span svoja korisnička rješenja temelji na Microsoftovoj platformi od svojih samih početaka prije gotovo 30 godina. Drago nam je da ta dobitna kombinacija traje i danas, jača nego ikada ranije, što dokazuje i naš rastući portfelj Microsoftovih kompetencija“, izjavio je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana.

Nikola Dujmović

Nikola Dujmović/Foto: Span

Nagrada Microsoft Partner godine dodjeljuje se Microsoftovim partnerima koji su razvili i isporučili iznimna rješenja temeljena na Microsoftovim tehnologijama u prošloj godini. Nagrade su razvrstane u nekoliko kategorija, a u izboru sudjeluje više od 3.300 nominiranih kandidata iz više od 100 država širom svijeta. Span je primio ovo vrhunsko priznanje za svoja izvanredna rješenja i usluge koje pruža korisnicima u Hrvatskoj.

Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska, istaknula je da je Span po treći put u posljednjih sedam godina osvojio ovu prestižnu nagradu, a što najbolje govori o izvrsnosti, kompetenciji i inovativnosti tvrtke koja je jedan od najznačajnijih Microsoftovih partnera u regiji.

 

P.hr/I.B.