Softversko rješenje za upravljanje tvrtkama

24. studenoga 2020.

Antonija Šoštarić/Foto: BE-terna

Vodeći integrator za implementaciju poslovnih softverskih rješenja u regiji BE-terna tržištu nudi softversko rješenje za upravljanje svim segmentima rada malih i srednjih poduzeća. Riječ je o Business Central Flying Startu, kao ERP rješenju u oblaku za sve sektore industrija.

"Ovisno o odabranom paketu funkcionalnosti, rješenje objedinjuje podršku za financije i računovodstvo, upravljanje zalihama, prodaju i nabavu te proizvodnju", kaže Antonija Šoštarić iz BE-terne, koja ističe kako su prednosti uporabe brojne, a poseban je naglasak na povezivanju svih poslovnih procesa u jedan sustav.

Ovo rješenje može se rabiti kod nedostatka pravih alata ili procesa koji će tvrtki osigurati ostvarenje ciljeva i rezultata, kod ograničenosti osnovnoga računovodstvenog softvera ili dodatnih evidencija, kod rješavanja problema s ručnim procesima, dupliciranjem podataka, razdvojenim sustavima te kod nedostatka informacija i nemogućnosti analize poslovnih podataka u izvještavanju ili zastarjele infrastrukture i neodržavanih verzija softvera.

Opcija brzog pregleda 

U današnje vrijeme poslovanja upravljanog podacima važno je imati opciju brzog pregleda cjelokupnog poslovanja, a sve važne podatke dostupne na samo nekoliko klikova mišem.

"Dobrobiti korištenja imaju svi, od djelatnika u operativi tvrtke, kojima omogućuje povećanje produktivnosti i jednostavnost, članova uprava, koji dobivaju ažuran uvid u sve poslovne podatke, bolje rezultate i optimizaciju, IT odjela, u kojem su uklonjene opasnosti zastarjele infrastrukture, starih i neodržavanih verzija softvera i razni sigurnosni rizici, do vlasnika, kojima donosi bolji pregled rada tvrtke u smislu optimizacije poslovanja, smanjenja poslovnih rizika, ažurnih izvještaja i analiza koje omogućuju donošenje pravih odluka u pravo vrijeme", zaključuje Šoštarić.

P.hr/I.G.