SoMo Borac ove godine po prvi put u online obliku

26. kolovoza 2020.

Foto: Pixabay

Najvažnija digitalna nagrada u regiji SoMo Borac ove će se godine održati po osmi put. Nagrada se do sada dodjeljivala na Weekend Media Festivalu u Rovinju, koji je zbog epidemioloških razloga odgođen, pa će se dodjela ove godine održati online.

Radove iz devet kategorija i dalje će ocjenjivati veliki regionalni žiri sastavljen od stručnjaka iz najboljih agencija, a rok za prijavu pomaknut je na 14. rujna. Cijena prijave iznosi 69 eura, a ovogodišnji SoMo Borac 2020 uz četiri prijave, petu nudi besplatno. 

"Nalazimo se u neobičnoj, teškoj godini u kojoj marketinške aktivnosti ipak nisu stale - na digitalnim su platformama bile i pojačane. Doista nam je bilo drago vidjeti različite kreativne kampanje kojima su brendovi pokazali kako se pametno komunicira u ovim vremenima. Mnoge od tih kampanja bile su hrabre, motivirajuće i sigurno velika pomoć i podrška. U kriznim vremenima takvu komunikaciju nije lako osmisliti ni pokrenuti, pa se veselimo što ćemo ih vidjeti na ovogodišnjem SoMo Borcu, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Svoje radove možete prijaviti ovdje

P.hr