Povežite se uz Settle Pozivnice

27. srpnja 2020.

Foto: Settle

Settle, europska aplikacija za mobilno plaćanje, proizvod norveške tvrtke Auka, od danas olakšava povezivanje korisnika koji su fizički udaljeni tako što predstavlja novu uslugu - Settle Invites (Settle Pozivnice).

Korisnici Settlea mogu pozvati svoje prijatelje i obitelj da postanu korisnici aplikacije tako što će im poslati pozivnicu. Ukoliko se pozvana osoba odazove i počne koristiti ovu aplikaciju, oba korisnika za vrijeme promicije koja je u tijeku, bez dodatnih uvjeta, dobivaju novčanu nagradu u iznosu od 10 kuna na svojim Settle računima. Pozivnice su dostupne svim korisnicima Settlea, a pojavljuju se u samoj aplikaciji i vrlo brzo se mogu podijeliti s prijateljima ili obitelji.

Svjetska zdravstvena organizacija objavila je kako održavanje fizičke distance i udaljeni rad te online školovanje zahtijevaju određeno vrijeme za prilagodbu.

“Zajednički obrok ili čak i kava s prijateljima, obitelji ili kolegama nisu stvar prošlosti. Ali, bez obzira možete li se trenutačno naći uživo s njima ili ne, uz Settle je izuzetno jednostavno poručiti voljenim osobama da nisu same. Unutar aplikacije možete razgovarati i poslati novac kako biste ih počastili kavom, primjerice, ili čak i cjelokupnom večerom za neku posebnu priliku”, kaže izvršni direktor Settlea Daniel Döderlein.

Daniel Döderlein

Daniel Döderlein/Foto: Settle

Nedavni izvještaj analitičke kuće McKinsey navodi kako se korištenje gotovine za plaćanja uživo znatno smanjilo zbog utjecaja Covida-19 i potrebe za fizičkim distanciranjem, što, dakako, nije nimalo iznenađujuće. Döderlein je uvjeren kako će Settle dodatno pomoći onim tvrtkama i trgovcima koji su se dosad oslanjali na plaćanja usluga i proizvoda gotovinom i drugim fizičkim sredstvima da bolje posluju u ovim nesigurnim vremenima.

Settle je europska aplikacija za mobilno plaćanje koja je izgrađena na Aukinoj dokazanoj i nagrađivanoj platformi za mobilna plaćanja - istoj onoj platformi koja je bila ključna za uspjeh mobilnih plaćanja u nordijskim zemljama. Aplikacija se može preuzeti s Appleovog App Storea i Google Playa te ju mogu koristiti svi u Hrvatskoj koji imaju hrvatski broj mobilnog telefona.

P.hr