Novi koncept susreta praktičara u event industriji

10. lipnja 2021.

Foto: Eventualno

U Hrvatskoj se 15. lipnja po prvi puta organizira networking događanje pod nazivom Eventualno. koje će na jednom mjestu okupiti sudionike industrije događanja kako bi razgovarali o aktualnim izazovima i problemima te ponudili rješenjima za unaprjeđenje rada industrije.

Budući da industrija događanja zapošljava oko 15.000 osoba u Republici Hrvatskoj, organizacija tematskih događanja važna je za podršku event industriji kako bi se problemi s kojima se susreće na vrijeme detektirali i počeli rješavati.

Eventualno. je zamišljen kao serija panel diskusija kojom će se kroz 11 susreta godišnje obuhvatiti 11 tema iz područja event industrije. Teme susreta se neće otkrivati unaprijed, već će sudionici na licu mjesta saznati o čemu će diskutirati na pojedinom susretu. Pri tome, Eventualno. neće imati klasične „goste-paneliste“, već će svi sudionici eventa imati priliku govoriti u sklopu rasprave koju će voditi jedan ili više moderatora. Maksimalan broj sudionika koji će imati priliku uživo aktivno sudjelovati u diskusiji je 20, a zahvaljujući live streamu i partnerima, ostali sudionici će evente moći pratiti uživo putem streaming servisa. 

Eventualno. je novi „meetup“ koncept susreta praktičara u event industriji i povezanim industrijama koji će donositi aktualnosti u industriji organizacije događanja. Cilj mu je okupljanje industrije na jednome mjestu, povezivanje i popularizacija event industrije u Hrvatskoj te međusobno dijeljenje iskustava i najbolje prakse u organizaciji događanja.

Riječ je o platformi koja nudi širok pogled na situaciju u event industriji te na jednome mjestu spaja organizatore, dobavljače i sponzore događaja. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

 

P.hr/I.G