Sanja Petek Mujačić nova direktorica konzultantske kuće Hauska & Partner

13. siječnja 2021.

Sanja Petek Mujačić/Foto: Martina Cvek

S prvim danom nove godine funkciju direktorice i predsjednice Uprave konzultantske kuće Hauska & Partner za Hrvatsku preuzela je Sanja Petek Mujačić, a dosadašnja direktorica Daria Mateljak preuzima funkciju izvršne partnerice.

Petek Mujačić bit će zadužena za upravljanje kompanijom i timovima, strateški i tržišni razvoj te za projekte klijenata u području organizacijske kulture, razvoja brenda i brendiranja poslodavca te će značajno pridonijeti razvoju kompanije i savjetovanju klijenata u tim segmentima.

U svojoj karijeri Petek Mujačić stekla je značajno menadžersko i konzultantsko iskustvo kao izvršna direktorica u agenciji Bruketa & Žinić OM, a posljednjih nekoliko godina u svojoj se tvrtki Startaparat intenzivno posvetila savjetovanju tvrtki u razvoju organizacijske kulture, timova i pojedinaca te provedbi komunikacijskih i strateških rješenja za startupove.

"Vjerujem da je dinamično i uzbudljivo razdoblje pred svima nama. Poslovni svijet zahvatile su velike i duboke promjene, koje se u pojedinim sektorima događaju gotovo preko noći. Kako organizacijski premostiti te izazove i angažirati ljude, tržišno biti relevantan, a ujedno odgovoran, dosljedan i održiv dionik u kontekstu cijelog društva, pitanja su na koja kompanije traže odgovore, i to novim, integriranim i sistemskim rješenjima. Upravo zato se veselim dolasku i sinergiji s cijelim timom Hauska & Partner. Prilika je to za nas da tržištu pružimo jedinstvenu podršku u stvaranju snažnih i otpornih organizacija gradnjom čvrstih i relevantnih odnosa sa zaposlenicima, kupcima i svim dionicima. Definitivno mogu reći da je pred našim konzultantskim timom uzbudljivo i novo razdoblje", rekla je Sanja Petek Mujačić.

Tijekom dva desetljeća poslovanja koja obilježavaju ove godine Hauska & Partner profilirali su se kao konzultanti fokusirani na korporativne i organizacijske odnose s naglaskom na interdisciplinarnim pristupima, etičnom poslovanju i individualiziranim rješenjima.

 

P.hr/I.G.