Sajam HoReCa u Opatiji i ponuda 250 brendova

14. listopada 2021.

Foto: Sajam HoReCa Adria

Sedmi sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor HoReCa Adria, na kojemu više od 70 izlagača iz Hrvatske i regije predstavlja najnovije proizvode oko 250 vodećih svjetskih brendova, otvoren je u opatijskoj Sportskoj dvorani "Marino Cvetković."

Organizatori sajma iz časopisa Turizam info ističu da hotelijeri, ugostitelji i vlasnici kuća za odmor već sada počinju s pripremom sljedeće turističke sezone te da na opatijskom sajmu mogu pronaći sve što trebaju za podizanje kvalitete turističke ponude, opremanje objekata ili uređenje eksterijera.

Na sajmu, koji će trajati do 16. listopada, izloženi su proizvodi za opremanje i renoviranje hotelskih soba, restorana ili kuhinja, uređenje interijera apartmana ili kuća za odmor, namještaj, dekori, tekstilna galanterija, podne obloge.

Ponuđena je profesionalna oprema za pripremu, obradu i posluživanje hrane, rashladna oprema, oprema za sobe i kupaonice, wellness i spa sadržaje, posuđe, pribor za jelo, jednokratna ambalaža, buffet i barski program, catering oprema, sirovine za ugostiteljstvo.

U ponudi je i oprema za nadzor pristupa, identifikaciju, pametne sobe te sustav za vođenje hotelskih operacija te ponuda booking agencija. Na sajmu se nude i usluge održavanja objekata, oprema i uređaj

Hina/P.hr