Njihov je moto - vrhunski odraditi posao i uvijek biti najbolji

8. studenoga 2019.

U svijetu outsourcinga softverskog razvoja konkurencija je velika i nije lako biti među najboljima. Upravo to uspijeva zagrebačkom Q Softwaru, koji se ove godine našao na 20. mjestu Deloitteove ljestvice 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki EMEA regije i imao najbolju poziciju među pet tvrtki iz Hrvatske s te ljestvice. Izvrstan plasman zauzeli su i prošle godine na Deloitteovoj ljestvici 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki srednje Europe, pozicioniravši se na visoko treće mjesto.

Izvršni direktor i suosnivač Q Softwara Filip Ljubić kaže da iza svega stoji mnogo rada i velika ambicija, a to ne prolazi neprimijećeno kod klijenata ove brzorastuće tvrtke. Inovativnost i organiziranost prepoznao je i Procom, norveška tvrtka s gotovo 100 godina dugom tradicijom.

Do sada su odradili mnogo projekata, od aplikacija, web-stranica do online-trgovina za velike svjetske kompanije poput Coca Cole, Lufthanse, Volkswagena, Audija, Facebooka, Nestléa, a uskoro će lansirati svoj prvi proizvod od kojeg mnogo očekuju. Aplikaciju su radili za sebe, ali su shvatili da će dobro doći i drugim tvrtkama.

Ivana Barać