Na Zagrebačkom velesajmu održan prvi hibridni sajam

28. rujna 2020.

Foto: ZV

Zagrebački velesajam u ovim otežanim pandemijskim vremenima primijenio je inovativni koncept organizacije sajmova i događanja - ovog vikenda uspješno je završen prvi hibridni sajamski projekt u Hrvatskoj – Beauty & Hair i Dentex Expo Zagreb 2020. Hibridna inačica ponude usluge, znači održavanje sajmova online i offline, pruža brojene mogućnosti sudjelovanja.

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition digitalna je ekstenzija sajmova predstavljena od 21. do 27. rujna putem platforme Entrio, a emitirani sadržaj organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha. Okupila su se 34 vrhunska stručnjaka koja su u 10 predavanja i šest panela, tijekom 15 sati programa, ponudila znanje i alate gledateljima iz različitih područja.

Izložbeni dio - od edukacije do modne revije

Izložbeni dio sajma Beauty & Hair Expo Zagreb održan je u subotu i nedjelju, 26. i 27. rujna, u paviljonu 8A. Posjetitelji su mogli sudjelovati na različitim edukacijama, prezentaciji maderoterapije, ali i kupiti frizerski asortiman po povoljnim sajamskim cijenama. Predstavljen je i Mobile nail printer, hit u svijetu manikure. Sead Nunić održao je seminar look & learn o 50 nijansi plave + 3 tehnike Balayage, a održane su i modne revije u organizaciji direkcije Kraljica Hrvatske.

Fokus ovogodišnjeg Dentexa bio je usmjeren na dvodnevni kongres Estetika u dentalnoj medicini, u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine, što je bila prilika za neposredni kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije.

Beauty, Dentex & Health Expo foto dva Beauty, Dentex & Health Expo / Foto: ZV 

Izložbeni dio oba sajma okupio je ukupno 101 izlagača na više od 2.500 četvornih metara prostora, a u suradnji s partnerima pripremljeno je 40 sati stručnog programa. Sadržajno je prilagođen organizacijskim i tržišnim mogućnostima povezanim s pandemijom COVID-a 19 uz poštovanje svih epidemioloških mjera, navode organizatori.

P.hr/I.G.