Promjene u Upravi trgovačkog lanca Pevex

7. siječnja 2021.

Ivan Jukić/ Foto: Pevex

Nadzorni odbor Pevexa jednoglasno je imenovao Ivana Jukića za člana Uprave na razdoblje od pet godina, te će on biti odgovoran za neke od najdinamičnijih sektora - marketing, veleprodaju i ljudske potencijale.

Jukić je posljednjih godina bio u vodno-komunalnom sektoru obnašajući dužnost člana Uprave Vodovoda Osijek i predsjednika Uprave Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacije.

Usporedo s time, od 2018. obavljao je dužnost direktora Vodovod Montaže, građevinske tvrtke koja izvodi radove na području cijele Hrvatske.

"Pevex je pokazao da kao tvrtka može zadržati visoku razinu poslovanja te ostvariti sve svoje planove i u jednoj od najizazovnijih godina iza nas. Stoga mi je iznimna čast da se pridružujem ovome uspješnom timu i vjerujem da ću stečenim znanjem, vještinama i sposobnostima pridonijeti ostvarenju daljnjih ciljeva i uspješnosti poslovanja", rekao je Jukić nakon imenovanja. 

Pevex trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu trenutno radi oko 2.000 zaposlenika. Unatoč koronakrizi 2021. godine u planu je ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara diljem Hrvatske kako bi se ubrzala i dodatno poboljšala suradnja s dobavljačima, a kupcima dodatno pojačala dostupnost oko 50.000 proizvoda koliko ih imaju u ponudi.

P.hr/I.G.