Privodi se kraju jedna od najvećih domaćih investicija u turizmu

19. studenoga 2020.

Foto: Bernarda

U Varaždinskim Toplicama privodi se kraju jedna od najvećih investicija domaćega kapitala, izgradnja modernog hotelskoga kompleksa – hotela Bernarda, koji bi prvim gostima trebao otvoriti vrata iduće godine. Riječ je o investiciji višoj od 40 milijuna kuna, iza koje stoji višegodišnji poduzetnički angažman i poslovanje Bernarde Cecelje, koja je nakon više od tri desetljeća rada u proizvodnji, investirala i u obogaćivanje turističke ponude Varaždinskih Toplica u kojima živi i radi.

"Uz mnogo bitke s birokracijom, dobila sam koncesiju za termalnu vodu čime je otvorena mogućnost izgradnje hotela Bernarda. Hotel će imati četiri zvjezdice, uskoro će primati prve goste, a cijeli koncept ovoga kontinentalno turističkog smjera ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču – restorane, domaće proizvode, ekološku gastronomsku ponudu, wellness sadržaje", najavila je Bernarda Cecelja te je istaknula kako će hotel imati 27 soba, dijelom i uz kvalitetnu fizikalnu terapiju koju omogućuje toplička termalna voda temperature 58 stupnjeva.

Bernarda Cecelja Bernarda Cecelja / Foto: Bernarda

Nakon otvorenja gostima hotela bit će na raspolaganju domaća ekološki uzgojena hrana iz vlastitih kapaciteta te namirnice lokalnih OPG-ova s kojima je hotel u kooperaciji, uz zaokruženu vinsku, povijesnu, kulturnu, sportsku te lječilišnu ponudu sadržaja za turiste i goste unutar granica Lijepe Naše, Europe, a i šire.

"Hotel će imati vanjski i unutarnji bazen, a uz brojne dodatne kapacitete, pa tako i smještajne, zaokružit ćemo brojku s ukupno 60 soba i 130 ležajeva", rekla je Cecelja, koja je, inače, u poslovnom svijetu poznata po svojoj tvornici Bernarda u Pušćinama, za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje te tvornici Bernarda Nova u Nedeljancu za konfekciju spužve i sličnih materijala nužnih u proizvodnji kreveta, madraca i jastuka.

Bernarda-proizvodnja madraca Foto: Bernarda

Krizi unatoč Bernarda Cecelja nije ugasila ni jedno od 250 radnih mjesta niti je smanjila plaće svojim radnicima.

 

P.hr/I.G.