Prilika za početak karijere uz A1 pripravnički program

17. svibnja 2022.

Foto: A1 Hrvatska

U novoj generaciji plaćenoga pripravničkog programa A1 Start, za koji su upravo započele prijave, traži se ukupno 16 pripravnika koji će imati priliku prvo iskustvo i znanje stjecati na stvarnim projektima iz područja podatkovne znanosti i umjetne inteligencije, podatkovne analitike, razvoja proizvoda, IT softver-developmenta te razvoja optičke i 5G mreže.

Tijekom rada na projektima, A1 Start pripravnici imat će punu podršku mentora i A1 timova te pogodnosti jednake svim ostalim zaposlenicima kompanije. Uz rad na konkretnim i inovativnim projektima, polaznike očekuju i edukacije u važnim poslovnim vještinama poput storytellinga, prezentacije, efikasne komunikacije, agilnih načina rada i slično.

"Istraživanja pokazuju da će se 65 posto osnovnoškolaca baviti zanimanjima koja danas još ne postoje, a čak 94 posto poslodavaca već sada od svojih zaposlenika očekuje stjecanje novih vještina tijekom rada. Pripravnički program A1 Start služi kao most između obrazovnog i realnog sektora, gdje mladi stručnjaci stječu iznimno važno iskustvo u poslovima koji će formirati tržišta budućnosti", rekao je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije.

U sklopu programa pripravnicima se nudi mogućnost rada na kompleksnim projektima iz područja podatkovne znanosti i analitike te drugih poslova budućnosti.

Natječaj za A1 start otvoren je do 9. lipnja, do kada svi zainteresirani trebaju poslati svoj životopis i motivacijsko pismo. Nakon toga slijedi selekcijski proces, a pripravnici će započeti s radom 1. rujna 2022. godine.

P.hr/I.G.