Poznati su osvajači Grand Prixa natjecanja Young Lions Croatia

24. studenoga 2020.

Young Lions Croatia/ Foto: HURA

Mladi lavovi komunikacijske industrije Maria Šimurina i Luka Mavretić iz agencije Imago Ogilvy osvojili su Grand Prix natjecanja Young Lions Croatia s projektom Dobro i naopako, kao pobjednici u kategoriji PR, dok su pobjedu u kategoriji Digital odnijeli Dunja Verbič i Rene Filipović (Convergent Media Group).

To su, prema ukupnim ocjenama žirija, ujedno i jedini pobjednici kategorija ovogodišnjeg natjecanja gdje se  je bilo  66 natjecatelja koji su u timovima osmišljavali rješenja u pet natjecateljskih kategorija:Design, Digital, PR, Media i Print.

Young Lions Croatia natjecanje je za mlade profesionalce do 30 godina koje se organizira u okviru festivala Dani komunikacija, a dodana mu je vrijednost humanitarni karakter. Naime, rješenja su se osmišljavala za organizaciju civilnog društva kojoj će bez naknade biti ustupljeni pobjednički radovi, a riječ je o udruzi BoliMe koja promiče mentalno zdravlje.

Udruga BoliMe, od 2014. godine pokušava mentalno zdravlje mladih istaknuti kao ključnu društvenu temu doniraju se svi materijali na kojima su natjecatelji vrijedno radili.

 

P.hr/I.G