Pevex dobro poslovanje potvrdio bonitetnim certifikatom AAA

8. travnja 2021.

Foto. Pevex

Bez obzira na pandemiju uzrokovanu koronavirusom, zatvaranje poslovnica i privikavanje na "novo normalno", Pevex i dalje posluje uspješno. To potvrđuje činjenica da je tvrtka već treću godinu zaredom ponosni nositelj međunarodnoga bonitetnog certifikata AAA kojim poslovni subjekti potvrđuju svoj ugled i dobivaju dodatno povjerenje, i u domaćem i u inozemnom poslovnom okruženju. Na taj način domaći trgovački lanac potvrđuje svoju poziciju u samom vrhu hrvatskih tvrtki s natprosječnom razinom poslovanja.

"Prošla godina, 2020., bila je sve samo ne normalna - od brige za poslovanje i zdravlje zaposlenika i najbližih do zatvaranja naših prodajnih mjesta u vrijeme lockdowna. Ovaj certifikat svojevrsna je potvrda da smo u trenutku kada je cijela situacija bila neizvjesna, krenuli ispravnim putem. Želimo zahvaliti našim zaposlenicima na iznimnom trudu i naporima koje su uložili kako bi se prilagodili novom normalnom te smo zaista počašćeni što smo treću godinu zaredom dio zajednice izvrsnih tvrtki", poručili su iz Uprave Pevexa.

Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke Bisnode u poslovnom svijetu predstavlja dokaz o natprosječnoj kvaliteti poslovanja tvrtke. Temelji se na tekućim informacijama o poslovanju te podacima iz proteklih godina, a dodjeljuje se za razdoblje od 12 mjeseci od datuma izdavanja.

P.hr/I.B.

Tags