Pevec za 83 milijuna kuna kupio nekretninu u Zagrebu

11. travnja 2019.

Foto: Pevec

Hrvatski trgovački lanac Pevec postao je vlasnikom nekretnina u ukupnoj vrijednosti od 83 milijuna kuna u Zagrebu. Riječ je o poslovnim prostorima i zemljištu na Jankomiru, ukupne površine 111.322 četvorna metra, na kojemu se već nalaze prodajni centar Pevec i trgovački centar Solidum.

"Iznimno sam ponosan na to što smo postali vlasnici nekretnina u kojima se nalazi prodajni centar Pevec na Jankomiru. Ovo je ujedno naš najveći i najistaknutiji centar koji se odlikuje najširim prodajnim asortimanom od svih naših centara te našim kupcima pruža mjesto ugodne i povoljne kupnje. Nastavak je ovo uspješnog poslovanja koje se odražava upravo ulaganjima u postojeće i otvaranje novih prodajnih centara. Kupnjom prodajnog centra na Jankomiru postali smo vlasnici jedanaestog od ukupno 26 prodajnih centara u Hrvatskoj", rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Prošle godine tvrtka Pevec sklopila je ugovor o kupoprodaji s tvrtkom OTP Aventin i tako postala vlasnikom nekretnine u industrijskoj zoni Bakar Kukuljanovo u kojoj također ima svoj prodajni centar, dok je ranije ove godine tvrtka sklopila ugovor o kupoprodaji zemljišta u Vinkovcima, gdje planira izgradnju novoga prodajnog centra kojim će otvoriti i 50 novih radnih mjesta.

 

 

 

P.hr/I.G