Pevec najavio otvaranje novoga trgovačkog centra

19. kolovoza 2019.

Foto: Pevec

Hrvatski trgovački lanac Pevec otkupio je objekt bivšeg Super Konzuma od nizozemskog fonda WPC Agro II, u Ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu te najavio otvaranje novoga suvremenog Pevec centra na toj lokaciji. Objekt je trenutno u fazi preuzimanja, a službeno otvorenje očekuje se krajem ove godine.

"Nakon našega novog prodajnog centra u Vukovaru, koji uskoro otvaramo, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar imat će bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5035 četvornih metara. Želim istaknuti kako je ovo još jedan mali korak u našoj dugoročnoj strategiji prema kojoj želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15.000 stanovnika”, rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Svi zaposlenici koji trenutno rade u starom Pevec centru u Slavonskom Brodu bit će preseljeni u novi centar, a planirano je i zapošljavanje novih djelatnika. Uz potpuno preuređenje postojećeg objekta, iz kojeg je krajem lipnja iselio Konzum, očekuje se otvaranje i niz popratnih sadržaja, poput autopraonice i kafića, kako bi iskustvo kupovine bilo još bolje i ugodnije.

Uz osvježenje ponude u Slavonskom Brodu Pevec planira gradnju i dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.

P.hr/I.Grgić