Petra Bulić i Gordan Kožulj novi direktori u Deloitteu Hrvatska

23. studenoga 2021.

Gordan Kožulj/Foto: Deloitte

Petra Bulić i Gordan Kožulj, dosadašnji viši menadžeri, promovirani su na pozicije direktora, a bit će zaduženi za daljnji razvoj usluga poreznog i poslovnog savjetovanja u Hrvatskoj.

"Radujem se promociji u direktoricu te izazovima koje ona nosi. Poseban fokus mog rada bit će na daljnjem razvoju područja transfernih cijena u Hrvatskoj i regiji te razvoju našega regionalnog tima stručnjaka na području transfernih cijena s ciljem povećanja transparentnosti, poboljšanja poslovne klime te povećanja investicijske sigurnosti", istaknula je Petra Bulić.

Petra Bulić Petra Bulić / Foto: Deloitte Hrvatska 

Gordan je tijekom posljednjih desetak godina stekao iskustvo u raznim segmentima strateškog i operativnog savjetovanja. Stručnjak je za teme povezane s procjenama i unaprjeđenjem poslovnih procesa, poboljšanjem financijskih i operativnih performansi te restrukturiranjem poslovanja putem razvoja poslovne strategije.

"Jedna od mojih primarnih zadaća u Deloitteu jest osigurati stručni razvoj zaposlenika i daljnji rast konzalting tima, kako bismo specifičnim ekspertizama i kvalitetnim resursima pomogli klijentima izvući maksimum iz današnjih poslovnih prilika. Dodatan naglasak stavit ćemo na jačanje tehnološke dimenzije našeg portfelja usluga jer postoji rastući trend tržišnih potreba za njima. U pripremi i provedbi projekata posebno ćemo se osloniti na suradnju s drugim odjelima jer upravo u tome leži intelektualna snaga, a time i tržišna prednost Deloittea", naglasio je Kožulj.

P.hr/I.G.