Ovog tjedna jubilarni Superprodavač

18. studenoga 2019.

Foto: Pixabay

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 21. i 22. studenoga održava se jubilarna, deseta konferencija Superprodavač na kojoj će se dodijeliti i godišnje nagrade „2B Superprodavač godine. Na konferenciji se očekuje oko 120 poslovnih ljudi iz Hrvatske i BiH, a organizator je portal Poslovni savjetnik.

Dvodnevna je konferencija edukativno-poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Organizatori ističu kako će sudionicima omogućiti predavanja dvadeset i četiri vrhunska hrvatska predavača prodajna konzultanata, a bogat program od čak 24 predavanja istovremeno će se održavati u dvije dvorane tijekom dva dana.

U Poslovnom savjetniku kažu kako su istraživanja pokazala da 68 posto kupaca prestaje kupovati kod nekoga zbog nezadovoljstva uslugom i prodavačem. Ako kupac prestane kupovati, naravno da se to odražava i na prodajne rezultate prodavača. Brojke su bitne jer tvrtka može opstati jedino ako su prihodi veći od rashoda i ako su naplativi. No, treba stvoriti oduševljenog prodavača, to je posao menadžera tvrtke. Oduševljeni prodavač oduševljava kupce, a kupci daju novac. Superprodavač se treba osjećati kao dio tima, treba mu dati priliku da napreduje te ga često pohvaliti, umjesto kritizirati jer kritika na njega djeluje demotivirajuće. Treba im dati plaću, proviziju, bonus i nagrade.

superprodavač

Upravo zbog toga i zbog potrebe za što boljim prodajnim vještinama, rezultatima te metodama privlačenja novih klijenata, organizatori su odlučili nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.

Predavači na konferenciji hrvatski su konzultanti, specijalisti za područje prodaje: Gordana Kadoić, Tanja Pureta, Saša Tenodi, Inga Lalić, Toni Babić, Danijel Bićanić, Mladen Jančić, Martina Osmak, Melita Manojlović, Igor Herceg, Matej Sakoman, Branko Pavlović, Sanja Gomuzak, Anita Lukenda Mlinac, Sandro Kraljević, Emil Pavić, Petar Majstrović, Siniša Begović, Saša Petar, Tajana Horvat, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Ivana Zvrko i Darko Sambol.

P.hr/K.S.