Novigradski Aminess otvorio hotel za svoje zaposlenike

30. srpnja 2020.

Foto: Aminess

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svog prvog hotela za zaposlenike, nazvavši ga "New Town“, što potječe iz imena Novigrad, a naglašava i novi suvremeni smještaj za stotinjak sezonskih radnika koji će svoj sezonski poslovni put potražiti u istarskom Novigradu.

"Sretni smo i zadovoljni otvaranjem našeg prvog hotela za zaposlenike u samom središtu Novigrada. Uz brojne benefite i pogodnosti koje nudimo, pružanje vrhunske kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone", navela je voditeljica ljudskih resursa u Ainessu Sanja Žužć.

Aminess

Foto: Aminess

Dodala je da se lokacija novog hotela, koji se proteže na 2.500 četvornih metara, nalazi na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Hotel ima recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parkiralište, dok su sobe većinom dvokrevetne s vlastitom kupaonicom.

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere.

Inače, kompanija Aminess je već krajem svibnja, uz sve sigurnosne mjere, otvorila novigradske kampove Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirenu, nakon kojih su svoja vrata otvorili i hoteli Aminess Maestral u Novigradu i Aminess Grand Azur na poluotoku Pelješcu.

Hina, P.hr