Najnagrađivanija digitalna agencija traži 14 novih stručnjaka

30. rujna 2020.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Agencija Human, zahvaljujući razvoju vlastita softvera kojim planiraju snažan proboj na inozemna tržišta te pojačanoj potražnji za uslugama digitalnih komunikacija, širi svoje poslovanje te je u potrazi za novim kadrovima s područja razvoja, dizajna i upravljanja projektima.

Dodatno, digitalna transformacija kojoj svjedočimo posljednjih mjeseci potaknula je snažniju potražnju za njihovim uslugama, što im je otvorilo nove prilike. Tim od, trenutačno, 43 ljudi, smještenih u uredima u Zagrebu i Osijeku, zbog daljnjeg rasta planiraju proširiti s čak 14 novih stručnjaka s kompetencijama na području razvoja, dizajna i upravljanja projektima.

"S namjerom da pojednostavnimo složene digitalne projekte, zahvaljujući 15-godišnjem iskustvu razvili smo vlastito rješenje za upravljanje različitim vrstama podataka te vlastitu platformu za upravljanje podacima, čime ulazimo u novi segment internetskog poslovanja. U tijeku je implementacija spomenutih rješenja u nekoliko domaćih komercijalnih projekata koji će biti predstavljeni krajem godine", izjavila je Ivana Božanić, operativna direktorica Humana.

Iako za sebe vole reći da su neozbiljni, u ovoj agenciji stvaraju ozbiljno dobre stvari, a osobito su ponosni na opušteno radno ozračje zahvaljujući kojem neki u Humanu rade i dulje od 15 godina. Ravnoteža između privatnog i poslovnog aspekta života osobito im je važna, a svoj tim nedavno su obogatili specijalistom za ljudske resurse kako bi dodatno unaprjeđivali radne uvjete.

"Opuštena atmosfera pridonosi većoj kreativnosti i produktivnosti, pa su kućni ljubimci i dobar smisao za humor dio naše svakodnevice. Ako zapnemo, ne lupamo glavom o zid, već nastojimo naučiti nešto novo. Nismo formalisti i kod nas dobar argument uvijek pobjeđuje hijerarhiju", opisuje radno ozračje u Humanu Asja Erdelji, HR menadžerica.

P.hr/I.G.