Iskoristite najpovoljniji način promocije na međunarodnim sajmovima

27. siječnja 2020.

Krešimir Sočković

Izvoziti je imperativ svakog poduzetnika, no pronaći kupce i njima predstaviti svoje proizvode nije lako. Izaći na strano tržište, pronaći partnere ili samo prezentirati svoju robu i proizvode svijetu za mnoge poduzetnike prevelik je financijski izazov. No, u tome može pomoći Hrvatska gospodarska komora, koja godišnje organizira odlazak u inozemstvo pedesetak gospodarskih delegacija u kojima se predstavi gotovo 500 tvrtki.

HGK godišnje podupire nastupe na 85 domaćih i 50 međunarodnih sajmova na kojima nastupa ukupno više od 1800 tvrtki. Mnogima od njih to je jedina promotivna aktivnost koju si mogu priuštiti.

Ove i slijedeće godine HGK organizira zajedničke nastupe na zagrebačkoj Nautici, milanskom MCE metalu, Sajmu grafičke industrije u Nurnbergu, sajmu nemetala SEEBBE u Beogradu, na Novosadskom sajmu, Milanskom sajmu PLAST, pariškom EUROSATORY 2020, moskovskom MIMS-u, a, između ostalog, Komora organizira i odlazak u Köln na Gamescom, na SMM u Hamburg, Biograd Boat Show, Dane Orisa, Bakutel u azerbajdžanskom Bakuu, EMO u Hannoveru, IDEX u Abu Dhabiju, a vodi i na Automechaniku u Birmingham, na ISH u Frankfurt i A+A u Dusseldorf.

Ako imate proizvode za koje možete naći kupce na ovim sajmovima, iskoristite najpovoljniji način za to i javite se u HGK.