Movo u Njemačkoj osvojio prestižnu nagradu

20. svibnja 2021.

Foto: Movo

Movo – mobilni uredi domaće tvrtke Sobočan i dalje niže prestižne međunarodne nagrade struke, među kojima je i najnovija German Innovation Award 2021 za inovaciju i izvrsnost u poslovanju s krajnjim korisnicima u kategoriji uredske opreme.

Ovo je četvrto međunarodno priznanje stručne javnosti za Movo – mobilni ured, inovativni proizvod tvrtke Sobočan iz Murskog Središća, koji je nastao kao odgovor na potrebe korisnika i rada od kuće u vremenu pandemije koronavirusa, ali i potrebe funkcionalnog i optimalnoga uredskog prostora.

Prestižna nagrada German Innovation Award 2021 nagrađuje upravo proizvode i rješenja koji se odlikuju korisnošću i dodanom vrijednošću u svim industrijskim granama potičući tako inovacije koje oblikuju budućnost i poboljšavaju kvalitetu života korisnika. Nagrade dodjeljuje Njemačko vijeće za dizajn, osnovano 1953. godine na inicijativu njemačkog Bundestaga (Parlamenta), a svojim natjecanjima, izložbama, konferencijama, seminarima i publikacijama pridonosi širenju znanja o dizajnu, inovacijama i brendovima.

Movo ured slika 2 Foto:Movo

"U samo godinu dana otkako smo ga predstavili tržištu, naš Movo prepoznat je kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru. O organizaciji uredskog prostora danas se promišlja mnogo drukčije, a pritom se posebno vodi briga o optimizaciji radnog prostora i njegovoj fleksibilnosti. Fleksibilni uredi zasigurno će biti sve traženiji smjer pri uređenju uredskih prostora jer će omogućiti da jedna prostorna cjelina ima više svrha i načina uporabe. Upravo na te izazove odgovorili smo Movom - mobilnim uredima koji se, zahvaljujući fleksibilnosti, mobilnosti i sklopivosti proizvoda u prostoru, jednostavno mogu slagati u različite scenografije i omogućiti različite scenarije koji odgovaraju potrebama korisnika prostora", izjavila je Anamaria Burazin Eškinja, produkt-dizajnerica i voditeljica Sobočan design studija.

Iako su modeli Movo vizualno različiti, zajedničke karakteristike su im, uz mobilnost i sklopivost, mogućnost zaključavanja, prostor za pohranu i integrirane utičnice. Korisnik može birati među šest modela i odabrati onaj koji najbolje odražava njegov karakter, stil i potrebe za radom. Modeli se razlikuju po dizajnu, veličini, opremi i završnim materijalima te svi imaju mogućnost personalizacije primjenom boja brenda i logotipa tvrtke.

 

P.hr/I.G.