Milenijalci odlučili: Odjel svježeg voća i povrća najbolji u Kauflandu

10. siječnja 2022.

Foto: Kaufland

Prema anketi koju je švicarska nezavisna međunarodna organizacija ICERTIAS provela s milenijalcima u Hrvatskoj, Kaufland je prepoznat kao trgovački lanac s najvišom razinom kvalitete u čak dvije kategorije, na odjelima svježeg voća i povrća te delikatesa. Za to je dobio zlatnu medalju QUDAL, a čime je nagrađen trud kojim se potrošačima želi omogućiti lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na hrvatskom tržištu. 

S više od 200 vrsta voća i povrća Kaufland svojim kupcima nudi jako velik izbor za stjecanje i održavanje zdravih navika. Uz to, prosječno oko 65 posto asortimana na odjelu voća i povrća domaće je proizvodnje, ovisno o sezoni.

"Zlatna medalja nagrada je za marljiv rad naših kolegica i kolega u trgovinama, koji se svakodnevno trude udovoljiti željama kupaca i posebnu pažnju posvećuju upravo odjelima voća i povrća te delikatesa. No mi tu ne stajemo već se brinemo i o onima koji si možda ne mogu priuštiti redovitu kupnju svježih proizvoda. Stoga u cijeloj zemlji, gotovo svakoga radnog dana, ovisno o lokaciji i posrednicima, doniramo voće, povrće, ali i pekarske proizvode koji se ne prodaju do kraja prethodnog dana", izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

 

P.hr/I.G.