Marra Cosmetics naš je brend iza kojeg stoji uspješna poduzetnica

21. ožujka 2020.

Ilijana Grgić

Karijera vizažistice Marije Butković ide vrlo zanimljivim poslovnim putem; nakon educiranja u vodećim mednim centrima i vlastitog makeup-studija, može se pohvaliti i vlastitim brendom kozmetike. 

Ljubav prema umjetnosti od rane mladosti, ponajprije crtanju, u kombinaciji s godinama rada i usavršavanjem, rezultirala je uspješnom poslovnom pričom iza koje stoji jedna od hrvatskih najpoznatijih makeup stručnjakinja Marija Butković. Njezin profesionalni put započinje prije 18 godina, a danas se uz vlastiti profesionalni studio može pohvaliti  i vlastitim brendom kozmetike Marra.

Prije sedam godina otvorila je i tvrtku Vanitas, putem koje se 2016. godine javila na poziv Ministarstva poduzetništva i obrta kako bi lansirala novi brend. Ukupna vrijednost projekta bila je veća od 672 tisuće kuna, od čega je udio bespovratnih europskih sredstava bio 496 tisuća.

Njezin brend dekorativne kozmetike napravljen je od prirodnih sastojaka, a uključuje primeru na bazi hijalurona, zatim serum na bazi hijalurona i brusnice, balzam za njegu usana s efektom sjajila, fiksator i osvježivač šminke te serum za rast obrva. Svi proizvodi testirani su godinu dana prije nego što su pušteni u prodaju, a zanimljivo je kako se pod tim brendom proizvode i trepavice te spužvice za blendanje koje su dostupne i u dm prodavaonicama.