Learning Disruption 2019 dovodi stručnjake za digitalno učenje

16. svibnja 2019.

Foto: Learning Disruption

Prvi put u regiji više od 100 sudionika konferencije Learning Disruption 2019 imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnoga organizacijskog učenja. Konferencija koja će odgovoriti na ključna pitanja u vezi s dodatnim unaprjeđenjem poslovanja te povećanjem konkurentnosti na tržištu i učinkovitosti zaposlenika održat će se 3. srpnja 2019. u Zagrebu, a prijave su moguće već danas.

Konferencija Learning Disruption 2019 posvećena je inovativnim i digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju, a namijenjena je menadžmentu zaduženom za korporativnu kulturu, ljudske resurse, digitalnu transformaciju; specijalistima i projektnim voditeljima edukacija i razvoja te manjim i srednjim poduzetnicima koji žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje. Teme na konferenciji su način organizacije učenja u korporacijama; onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi; inovativne metode učenja za razvoj kompetencija potrebnih za budućnost i učinkovito poslovanje te gejmifikacija, design thinking te ostale metode poticanja kreativnog i kolaborativnog učenja.

Predavači na konferenciji Learning Disruption 2019 stručnjaci su iz područja e-learninga, digitalne transformacije te budućnosti učenja unutar poslovne zajednice, a neki od njih su Alexandre Giry Deloison, razvojni menadžer za međunarodne poslove tvrtke CrossKnowledge; Claus Kjeldsen s Instituta za istraživanje budućnosti iz Kopenhagena; Paolo Zenzerović, voditelj operacija Instituta za razvoj i inovativnost mladih - Croatian Makers; Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ i drugi ugledni stručnjaci iz područja liderstva i osobnog razvoja. Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku; Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke, a koji će moderirati Alan Žepec.

Organizatori konferencije Learning Disruption

"Nekadašnji pristupi učenju i razvoju zaposlenika više ne funkcioniraju. Nove tehnologije dovele su do potpune disrupcije učenja i stvaranja novih mentalnih modela usvajanja novih znanja, stoga je potrebno uhvatiti korak s razvojem tehnologije, novim znanjima, brzinom distribucije informacija, ali i novim generacijama kadrova koji tek dolaze. Zato Learning Disruption ne treba promatrati samo kroz prizmu događaja već i kao mjesto razmjene iskustava i znanja o načinima kako nadolazeće trendove iskoristiti u svoju korist i tako profitirati na poslovnom planu", istaknuo je Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta.

Uz razmjenu znanja i iskustva o najnovijim trendovima, dodatna povlastica konferencije je i dodjela posebne Learning Disruption nagrade organizacijama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time pridonijele razvoju vlastite organizacije. Prijave za sudjelovanje moguće su od 6. svibnja na službenoj stranici konferencije.

 

P.hr