Kupci i vodeći ljudi industrije biraju najbolje web trgovine

29. kolovoza 2022.

Foto: Shutterstock

Već više od desetljeća u sklopu natjecanja kojeg organizira platforma za usporedbu cijena Jeftinije.hr, biraju se najbolje domaće web trgovine. Samo natjecanje, Web Retailer Award, prije nekoliko je godina poprimilo regionalni karakter i u njemu sudjeluju web trgovine iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Prijava na natjecanje je besplatna, a web trgovine imaju priliku pobijediti u nekoj od 14 natjecateljskih kategorija.

"Ovo natjecanje nije puko odmjeravanje snage, prepoznaje vrijednost malih i velikih trgovaca. Kao predsjednica komisije vjerujem da većina prijavljenih zaista ima potencijala za pobjedu. Prijava je potpuno besplatna, a sami komentari i preporuke koje finalisti dobivaju od stručnog žirija, i ove godine sastavljenog od vrhunskih međunarodnih ecommerce stručnjaka, trebale bi biti dovoljan motiv za prijavu. Volimo reći da u ovom natjecanju nema gubitnika, bez obzira na konačan ishod, ovdje svi pobjeđuju”, komentirala je Polona Stanovnik, predsjednica ovogodišnje WRA2022 komisije.

Prednosti natjecanja-višestruke 

S tradicijom dužom od desetljeća, Web Retailer Award najveće je natjecanje web trgovaca u Adriatic regiji. Svake godine na njemu sudjeluje sve veći broj web trgovina, a završava podjelom prestižnih nagrada na regionalnoj  konferenciji o online kupovini – Ecommerce Jam koja će se ove godine održati 10. studenog u Tvornici Kulture.

"Prednosti natjecanja Web Retailer Award su višestruke. Pozitivna ocjena kvalitete web trgovine od strane vodećih stručnjaka te nominacija u društvu brojnih uspješnih web trgovina na tržištu predstavljaju veliko postignuće. Svaka web trgovina bi trebala imati za cilj naći se u "društvu odabranih" jer to znači da dobro radi svoj posao. Također, smatramo da je ovo natjecanje važan indikator samim kupcima prilikom odabira web trgovine i sigurnost da će kupnja ispuniti njihova očekivanja uz najvišu razinu kvalitete", navode iz web trgovine Sonus Art koja je 2020. osvojila 3rd People’s Choice Award nagradu.

Best Customer Care, Best Payment Experience, Best Crossborder Shop, Best Delivery Experience, Best Inspirational Leader, Best App of the Year samo su neke od 14 natjecateljskih kategorija u kojima prijavljene web trgovine imaju mogućnost pobjede.

Glavna nagrada Best in Adriatic Award pripast će najbolje ocijenjenoj web trgovini u regiji, a svake se godine posebna pažnja pridaje dobitnicima People's Choice Award nagrade.

P.hr/I.G