Kozmetička linija za žene s jakom osobnosti

10. siječnja 2022.

Foto: Dejan Tatomir

Dugogodišnja želja Ivane Jurčević bila je kreirati kozmetičku liniju te se nakon dva desetljeća rada u svijetu kozmetike i parfema odlučila na stvaranje vlastitih proizvoda. Riječ je o kozmetičkoj liniji na kojoj je uz nju radio i tim iskusnih kemičara koji su imali isti cilj – obogatiti proizvod u smislu kvalitete.

Ivana ističe da nisu pristajali na kompromise jer je koža iznimno važan organ koji treba hraniti i zato se u proizvodnji koriste samo kvalitetnim sastojcima poput shea-maslaca, ulja jojobe, arganova ulje, Q10, ekstrakta pšeničnih klica, aloe vere.

"Slušala sam što kupci nikako ne vole i ne žele upotrebljavati, s čime su nezadovoljni, promatrala sam i slušala njihove 'reklamacije' i upravo tu dobila viziju o tome kakav proizvod ljudi žele. Godinama sam se educirala na radionicama renomiranih svjetskih brendova i sve to pomoglo mi je da počnem vjerovati da mogu stvarati nešto dobro i kvalitetno. Prije svega poželjela sam zadovoljiti kriterije najzahtjevnijih kupaca, da pred sebe postavim izazov koji se malo tko usudi. Nisam željela biti u okvirima, već biti svoja. Željela sam nešto snažno, nikako dosadno", otkriva Ivana koja je kozmetičku liniju nazvala SKY Cosmetics.

Kozmetika SKY Foto: Dejan Tatomir 

Lansirala je čak četiri mirisne linije kako bi zadovoljila različite karaktere žena. U svakoj od linija nalazi se šest proizvoda, pa su tako tu neodoljive kreme za tijelo, pilinzi za tijelo, gelovi za tuširanje, suho ulje za tijelo, mirisne vodice te kreme za ruke.

"Razmišljajući o tome kako nazvati ovu posebnu kozmetičku liniju, razgovarala sam s kolegicom Lucijom Župetić koja je zadužena za kreativniji dio posla. Sky nam se učinilo kao sjajno ime. Pored imena stavili smo jednu dugačku liniju i time željele reći da treba dotaknuti svoje visine. Treba znati da možemo sve što želimo, trebamo smjeti biti drukčiji, jedinstveni i posebni. Mirisi za ove proizvode rađeni su u Francuskoj. Miris je nešto što puno govori o nama i, vjerujte mi, ako nekome otkrijete kakav miris volite – otkrili ste mu veliki dio svoje osobnosti. Svoje sam linije nazvala Pearl, Emerald, Sapphire i Ruby. Svaki ima svoju osobnost, a koja je vaša, znat ćete kada ih pomirišete", govori Ivana Jurčević, čija bi SKY Cosmetics uskoro trebala dobiti i mušku liniju proizvoda, a u planu je i otvaranje web shopa.

Kozmetika SKY drugi dio Foto: Dejan Tatomir 

 

P.hr/I.G.