Konzum snižava cijene za više od tisuću proizvoda

12. listopada 2020.

Foto: Konzum

Konzum će sniziti redovne cijene više od tisuću proizvoda iz svog asortimana, istaknuli su iz toga trgovačkog lanca. Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz raznih kategorija.

U suradnji s dobavljačima Konzum će po nižim cijenama ponuditi brojne proizvode iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

Konzum

Foto: Konzum

"Riječ je o godišnjem ulaganju u iznosu od oko 70 milijuna kuna u kojem sudjeluje više od 140 naših dobavljača s proizvodima koje svi mi redovito koristimo i kupujemo. Vjerujem da će kupci i ovog puta prepoznati naša nastojanja da im olakšamo svakodnevicu, osobito u ovoj godini koja je za sve nas bila posebno izazovna", rekao je predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski.

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih cijena proizvoda Konzum će u srijedu, 14. listopada, skratiti radno vrijeme svih svojih prodavaonica diljem Hrvatske do 19 sati i 30 minuta kako bi zaposlenici imali dovoljno vremena za označavanje i kako bi to mogli obaviti unutar uobičajenoga radnog vremena prodavaonice.

P.hr/I.G.