Kako komunicirati u krizi i što će biti s event-industrijom?

19. lipnja 2020.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Kako na najučinkovitiji način revidirati poslovne planove i komunikacijske strategije? Odgovori na ovo pitanje tražit će se na DK Pikniku by Jamnica Botanica, koji će 30. lipnja i 1. srpnja u Maksimiru okupiti vodeće stručnjake komunikacijske industrije.

Potreba za učinkovitom i transparentnom, a posebno dvosmjernom komunikacijom u prethodnim je mjesecima postala važnija nego ikada. Dok su svi u svojim domovima pokušavali shvatiti kako očuvati svoje zdravlje i poslove, veliku su težinu za dobrobit cijele zajednice nosile i poslovne odluke.

Stoga će se na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti stručnjaci za marketing i komunikacije vodećih hrvatskih tvrtki te na panelu Communication Againstthe Coronavirus Crisis, koji će moderirati članica Uprave HURA-e Kristina Laco (Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri), otkriti korisne uvide koje su stekli te razgovarati o učinkovitim – i neučinkovitim – strategijama. Na panelu će razgovarati Dubravka Štefanac Vinovrški (A1 Hrvatska), Vanja Bartolec (Badel 1862), Anja Linić Sikavica (Fortenova grupa) i Nikolina Zečić (Zagrebačka banka).

Kristina Laco

Kristina Laco / Foto: Dani komunikacija

Okupljanje i dijeljenje iskustava presudni su za razvoj – a upravo je event-industrija u novom normalnom premostila gotovo nepremostive poteškoće. Kako se event management pozicionirao u komunikacijskoj industriji, koje je segmente djelovanja morao radikalno promijeniti te koje su nove potrebe komunikacijske industrije, ali i sudionika događanja?

U razgovoru koji će na panelu Post Festum – The Post-Pandemic Event Reality moderirati Lara Stolnik (Selotejp) odgovore će dati Tomica Hrupelj (Organizacija), Marija Jelić (Jamnica) i Berislav Marszalek (Entrio& Odbor za evente udruge Glas poduzetnika).

Lara Stolnik

Lara Stolnik / Dani komunikacija

Ovo događanje organizirano je isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je ograničeni broj ulaznica DK Piknika.

Sve informacije dostupne su na Facebooku i službenoj stranici Dana komunikacija.

P.hr/I.B.