Promjene u menadžerskom timu Podravke

14. siječnja 2022.

Foto: Podravka

Podravka je putem Zagrebačke burze izvijestila kako se njezinu menadžerskom timu u funkciji glavnog direktora za internacionalna tržišta pridružuje Dalibor Šijak.

U objavi se navodi da Šijak ima bogato radno iskustvo na međunarodnim tržištima stečeno tijekom dugogodišnje karijere, a na novu funkciju u Podravku dolazi iz Atlantic Grupe u kojoj je radio šest godina, dok je prethodno radio u Adris Grupi. Radio je i u samoj Podravci od 1999. do 2012., i to na funkciji direktora Podravka Poljska i direktora za srednju i istočnu Europu.

Danijel Kocijan, s gotovo 20 godina rada u području prodaje i marketinga u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Poljskoj, preuzima novu dužnost koordinacije i upravljanja tržištima jugoistočne Europe.

Sanja Garaj Miloš, dosadašnja direktorica marketinga poslovnog programa Kulinarstvo, imenovana je direktoricom sektora Korporativni marketing i komunikacije. Dosadašnji direktor tog sektora Tomislav Maričević odlučio je napustiti Podravku i profesionalnu karijeru nastaviti u drugoj industriji.

Iz Podravke su istaknuli kako će sve navedene promjene menadžerskoga kadra Podravke stupiti na snagu 17. siječnja ove godine.

P.hr/I.G.