JLH otvorili hotel u Cavtatu, po sobi uloženo gotovo 2 mil. kuna

22. srpnja 2022.

Foto: Jadranski luksuzni hoteli

Jadranski luksuzni hoteli u višemjesečnu, temeljitu obnovu Hotela Supetar u Cavtatu, koji je do prošle godine poslovao kao hotel s tri zvjezdice, uložili su gotovo 2 milijuna kuna po sobi.

Smješten u originalnoj trokatnoj privatnoj vili iz 1920.-ih godina, na cavtatskoj rivi, s pogledom na otvoreno more i cavtatski zaljev, Hotel Supetar je nakon obnove postao luksuzno boutique utočište čiji dizajn potpisuje Studio Lacroma u suradnji s Katarinom Alamat Kusijanović.

Izgrađen u tipičnom tradicionalnom stilu, s bujnim mediteranskim vrtovima i prozračnim prostorima, hotel raspolaže sa 16 prostranih, elegantnih i individualno dizajniranih soba sofisticiranog dekora a interijere Hotela Supetar krasi eklektična mješavina vintage namještaja i privlačnih arhitektonskih i art deco detalja.

Novost u ponudi je bazen okružen bujnim mediteranskim vrtom te lounge bar sa stiliziranim sjedećim garniturama od kovanog željeza te foteljama od pruća.

Hotel supetar
Foto: Jadranski luksuzni hoteli

Iz JLH-a ističu da je posebna pažnja posvećena gastronomiji, te da će gosti imati prilike uživati u mediteranskim i autentičnim specijalitetima u romantičnom al fresco ambijentu s otvorenom terasom. Jelovnik je osmišljen tako da se fokusira na proizvode iz mora, sezonske specijalitete i domaće svježe namirnice, uključujući citruse i bilje iz hotelskog vrta.

Kako bi ugodio nepcima ljubitelja vina, novootvoreni Wine Bar nudi selekciju najboljih internacionalnih i domaćih vina uz izbor odabranih specijaliteta. Vinska karta uključuje najfiniji izbor lokalnih sorti s naglaskom na dubrovačku malvasiju, lokalnu autohtonu bijelu vinsku sortu iz Konavala.

Posebna zanimljivost vezana za Hotel Supetar je da su za vrijeme obnove pronađeni ostaci antičkog naselja Epidaurum. Artefakti pronađeni na lokaciji Hotela Supetar bit će izloženi u obližnjem muzeju.

Hotel supetarFoto: Jadranski luksuzni hoteli

Ulaganjem u temeljitu obnovu hotela Supetar, kompanija nastavljas poslovnom politikom kontinuiranog investiranja u kvalitetu i u repozicioniranje svojih hotela, a samim tim i podizanjem vrijednosti destinacije, poručuju iz Jadranskih luksuznih hotela.

P.hr/I.B.