Izabrana najbolja radnica u Hrvatskoj

16. studenoga 2020.

Foto: Tisak Facebook

Tisak po drugi put ima najbolju radnicu u Hrvatskoj. Ove godine nagradu "dr. Dražen Glavaš" i 100.000 kuna osvojila je Ivanka Pole. Projekt Mali svjetionik nastao je 2018., a već treću godinu, zahvaljujući partnerima projekta i donacijama, nagrađuje najboljeg radnika Hrvatske.

Riječ je o projektu kojim se bira najbolji radnik u Hrvatskoj po načelima moralnosti u poslu, kolegijalnosti i ostalih vrlina koje služe kao uzor. Ciljevi projekta ostaju upućivanje na važnost malog čovjeka, priznanje za rad i trud poštenih ljudi te poruka da se poštenje isplati. Uz to, organizatori žele potaknuti drugu perspektivu razmišljanja i skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu.

"Meni novac ništa ne znači u životu. Dva sam puta zbog ranjavanja u Vukovaru učila hodati. Bila sam na dnu, ali moja volja i doktor su me spasili. Od svoje sam 18. godine ista, samo volja i rad. A sve što sam si zacrtala da želim napraviti, i uspjela sam", komentirala je Ivanka Pole.

Vrijedna zaposlenica Tiska priznaje da nije uvijek lako, ali ističe, najvažnije je ostati pozitivan.

"Znam da se pošteni rad isplati jer imam iskustva. I nama prodavačima zna biti teško, ali ja gledam pozitivu. Bezobraznih kupaca ima, ali na kraju obično odu s osmijehom. Za to mi bonus ne treba, bitno mi je da mi je srce na miru", zaključuje Ivanka Pole.

P.hr