IVECO u Slavonskom Brodu otvara logistički centar OK Trucks

14. listopada 2021.

Foto: Iveco

Novi logistički centar OK Trucks, prvi u jugoistočnoj Europi, nalazi se u Slavonskom Brodu. Ukupne je površine 4.000 m2, uključujući administraciju, servis i parkiranje.

OK Trucks je IVECO-v brend, predstavljen 2015. godine i posvećen prodaji i ponovnom oglašavanju certificiranih rabljenih vozila, koji nudi široku paletu sigurnih, pouzdanih gospodarskih vozila koja je certificirao IVECO, a ovisno o potrebama kupaca nude jamstvo u cijeloj Europi, usluge povezivanja, pomoć na cesti i popravak u slučaju kvara te rješenja za financiranje i zakup.

"S obzirom na važnost i potražnju za komercijalnim vozilima, novim i rabljenim, koja dolaze s tržišta jugoistočne Europe, IVECO je odlučio otvoriti novi logistički centar u Slavonskom Brodu kako bi vozila približio svojim kupcima pružajući potpunu uslugu. IVECO se već percipira kao pouzdan partner i ima značajnu prisutnost na području na kojem će 2021. isporučiti više od 5.500 novih i 800 rabljenih vozila. Kao lider u plinskoj tehnologiji, glavnom zelenijem i održivom rješenju dostupnom danas s vozilima na LNG i CNG, IVECO će novim centrom podržati daljnji rast ovog segmenta u tom području", rekao je Emilio Parato, poslovni direktor za Austriju i srednjoistočnu Europu.

 

P.hr/I.B.