InterCapital Asset Management dobitnik nagrade EMEA Finance

3. svibnja 2021.

Foto: InterCapital Asset Management

Prestižni međunarodni časopis EMEA Finance dodijelio je četvrtu godinu zaredom nagradu za najboljeg upravitelja imovinom (asset managera) u Hrvatskoj InterCapital Asset Managementu (ICAM).

Hrvoje Čirjak, član Uprave InterCapital Asset Managementa, kazao je da ih veseli što su ovu nagradu dobili kao vodeće neovisno društvo u Hrvatskoj u iznimno jakoj bankarskoj konkurenciji. Vjeruje da će im ova nagrada, baš kao i svaka do sada, biti samo dodatan poticaj kako bi svoje usluge, proizvode i komunikaciju s klijentima nastavili aktivno graditi i razvijati. Istaknuo je da zahvale idu cijelom timu. 

"Vjerujemo da će nam nagrada biti dodatna motivacija na našem putu s ciljem postizanja dugoročno održivih prinosa, vodeći se visoko postavljenim načelima društveno odgovornog poslovanja. Velika hvala cijelom timu na svakodnevnome velikom zalaganju kako bi se naš posao i odnos s klijentima iz dana u dan, unatoč izazovnom okružju, mogli neometano odvijati te dodatno unaprjeđivati. Ova nagrada stoga nam je putokaz te ono važnije - velika motivacija za budući rad", izjavio je Čirjak.

 

P.hr/I.B.