Inovacija hrvatske tvrtke Sobočan oduševila struku u Njemačkoj

4. listopada 2022.

Foto: Movo

Inovacija hrvatske tvrtke Sobočan movo svjetskoj javnosti predstavila se i na prvoj svojoj interaktivnoj izložbi hrvatskog dizajna održanoj prošlog tjedna u Hamburgu.

Uz inovativan i moderan dizajn, posebno ih je oduševila funkcionalnost movo premium namještaja koji se savršeno prilagođava različitim prostorima i okruženjima.

"Interes javnosti za našu movo izložbu dodatno potvrđuje da vrhunski hrvatski dizajn pripada svjetskom tržištu i da se može ravnopravno nositi s renomiranim svjetskim brandovima. Uz predstavljanje movo premium namještaja u pop-up trgovini u Berlinu i na izložbi u Hamburgu pripremamo i predstavljanja u još nekoliko velikih europskih gradova. Istovremeno, u Sobočanu radimo na novim inovacijama s kojima ćemo nastaviti promovirati hrvatski dizajn izvan granica Hrvatske", istaknuo je Dejan Sobočan, izvršni direktor Sobočana.

Izložba movo hamburg Foto: movo

Setove izložbe pripremila je poznata njemačka dizajnerica Irina Grawe, dok je profesionalne fotografije izložbenog postava izradio Jonas von der Hude, jedan od najpoznatijih fotografa u Njemačkoj čije su fotografije krasile naslovnice magazina Vogue, Architectural Digest Magazine, Arcade, kao i najpoznatijih lifestyle magazina u Njemačkoj.

P.hr/B.S.